Crease protector

Je kent het wel je koopt een nieuw paar schoenen en bent helemaal blij. Je beloofd jezelf om deze sneakers zo schoon mogelijk te houden. Na nog geen week lopen op jouw sneakers beginnen er al lelijke kreukels bij de neus van jouw sneakers te vormen. Hartstikke jammer natuurlijk want je wilt dat jouw sneakers er zo goed mogelijk uit blijven zien. Dus je zoekt naar een oplossing en hier ben je! Een crease protector is de oplossing! In dit artikel kom je alles te weten over de crease protector. Bij ons op de website kun jij gelijk jouw paar crease protectors bestellen!

Wat doen crease protectors.


Een crease protector is oorspronkelijk een uitvinding voor sneakers echter kun je dit ook bij andere schoenen toepassen. In de sneakerwereld begonnen mensen zich te ergeren aan het feit dat hun schoenen kreukelde tijdens het lopen. In de sneakerwereld wordt de term creasen gebruikt voor het kreukelen van jouw sneakers, vandaar ook de naam crease protector. Het creasen van je sneakers veroorzaakt kreukels rond om de neus van de sneaker die veel mensen lelijk vinden. Creases (kreukels) in je sneakers oogt heel slordig en geeft aan dat de desbetreffende persoon niet veel om zijn sneakers geeft. Door de uitvinding van een eenvoudige crease protector kan het creasen van je sneakers gestopt worden. Crease protectors zijn van plastic gemaakte vormpjes die je bovenin de schoen plaatst. Dit zorgt uiteindelijk voor extra stevigheid bij de neus van jouw sneakers waardoor jouw sneakers minder snel vouwen en zullen gaan creasen.

Wat is een Crease protector en waar helpt het tegen?

Ontwerp van de crease protector.


De crease protector bestaat uit 2 delen het middelste gedeelte en de 2 vleugels. Het midden van de crease protector zit bij de neus van de schoen, de 2 vleugels zitten aan de zijkant van de schoen. De 2 vleugels hebben 2 functies het verstevigen van het midden van de crease protectors en ervoor zorgen dat de crease protectors goed op zijn plek blijft zitten. In het midden van de crease protector zitten 27 ventilatieopeningen die ervoor zorgen dat in jouw sneakers nog steeds een goede luchtcirculatie mogelijk is. Met dit ontwerp van de crease protectors zal jij nauwelijks merken dat de crease protector er zit, en niet te vergeten zullen jouw sneakers een stuk minder creasen.

Hoe stop ik crease protectors correct in mijn sneaker?

  1. Kies een paar sneakers uit waar jij jouw crease protectors in wilt doen.
  2. Haal de zool uit beide sneakers.
  3. Nadat je de zool eruit hebt gehaald kun je de crease protectors in de sneaker stoppen. Plaats de crease protector helemaal vooraan bij de neus van de sneaker.
  4. Pak je zool en stop deze weer in je sneakers.
  5. Alle stappen uitgevoerd? Je kunt direct jouw sneakers gebruiken zonder dat je creases krijgt!

Schoenaccessoires For You!

Schoenaccessoires.nl is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
De website voor alle accessoires voor jouw schoen.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!