Clean Sneakers

Clean Sneakers het woord zegt het eigenlijk al “schone schoenen”. Iedereen wilt natuurlijk dat zijn of haar schoenen schoon zijn en blijven. Er zijn een aantal producten die jij nodig hebt om jouw sneakers schoon te houden. Deze 3 producten heb jij Nodig!

Sneakers schoonhouden.

Het schoonhouden van sneakers doe je natuurlijk door voorzichtig om te gaan met jouw schoenen. Soms worden nou eenmaal jouw sneakers vies. Je wilt natuurlijk voorkomen dat viezigheid aan jouw sneakers vast blijft zitten. Dit is te voorkomen! Onze sneaker protect van Famaco is water afstotend. Wanneer je jouw schoenen inspuit met deze spray zorgt de spray ervoor dat viezigheid niet aan jouw sneaker gaat binden. De famaco spray kan op alle type schoenen gebruikt worden. Met deze spray blijven jouw sneakers clean sneakers!

Schoonmaken van sneakers.

Zelfs als je zuinig bent op jouw sneakers kunnen de sneakers vies worden. Het is natuurlijk vervelend wanneer jouw mooie sneakers vies worden. Gelukkig kun je jouw sneakers altijd nog schoonmaken. Voor sneakers hebben wij speciale sneaker reinigingsproducten die jouw sneakers weer schoon krijgen. Zo maak jij jouw sneakers schoon:

  • Stap 1. Dip de borstel in de kom met lauw water.
  • Stap 2. Breng de schoonmaak substantie op jouw borstel aan.
  • Stap 3. Dip de borstel heel lichtjes in de kom met water.
  • Stap 4. Poets de schoen met de borstel, gebruik hierbij cirkelvormige bewegingen.
  • Stap 5. is de schoen goed ingeschuimd? laat het schuim even intrekken.
  • Stap 6. Pak een schoonmaakdoek en veeg het schuim vervolgens van de schoenen af.
  • Stap 7. Laat de schoenen minimaal 12 uur drogen voordat je ze weer gaat gebruiken.
  • Stap 8. Zijn je schoenen nog niet schoon genoeg? Herhaal de afgelopen 8 stappen nogmaals.

Nog meer uitleg over het behouden van clean sneakers? Lees het volgende artikel: Schoenen schoonmaken.

Clean sneakers zo zorg je ervoor

voorkomen van creases.

Creases wat zijn het eigenlijk? Creases zijn de lelijke kreukels bij de voorkant van jouw sneakers. Niemand vindt creases in de sneaker mooi. Het voorkomen van creases in sneakers is vrij gemakkelijk. Er zijn 2 producten die perfect helpen bij het voorkomen van creases in jouw sneakers:

  • De schoenspanner stop je in de sneaker wanneer je de sneaker niet gebruikt. Op deze manier behoud de sneaker zijn originele vorm. Kreukels zullen minder in de sneaker gaan zitten maar een schoenspanner voorkomt de creases niet geheel.
  • De crease protector is een klein plastic plaatje dat jij in de schoen stopt. Een crease protector zorgt ervoor dat de sneaker aan de voorkant van de schoen niet kan vouwen. Wanneer de sneaker niet vouwt zullen creases ook niet ontstaan. Met deze 2 producten voorkom jij creases in jouw schoen.

Met deze 3 basis regels zullen jouw sneakers clean sneakers blijven. Alles artikelen die jij nodig hebt voor het schoon houden van jouw sneakers zijn op onze website te vinden. Wacht niet, bestel vandaag nog jouw schoenaccessoires bij ons en geniet langer van je schoenen!