Laarzenspanner

De laarzenspanner iedereen heeft er wel eens van gehoord. Veel vrouwen gebruiken het natuurlijk voor in hun laarzen. Na een lange dag lopen op jouw laarzen doe je je laarzen uit en stop je de laarzenspanner in jouw laarzen. De laarzenspanner zorgt er vervolgens voor dat jouw laarzen mooi blijven. Een geweldige uitvinding natuurlijk maar wat doet een laarzenspanner nou precies?

Wat doet een laarzenspanner?

De laarzenspanner of laarsspanner zoals wij ze noemen helpen bij het goed instaat houden van jouw hoge laarzen. Na een lange werkdag op laarzen gooien de meeste vrouwen hun laarzen gelijk in de kast. Dit is uitermate slecht voor de schacht van de laars. De schacht van de laars zal een lange tijd op de grond liggen zonder enige ondersteuning. Doordat de schacht van de laars geen ondersteuning krijgt zullen er kreukels ontstaan in de laars. Kreukels in jouw laarzen wil je natuurlijk voorkomen omdat dit een erg slordige en onverzorgde blik weergeeft. Voor het voorkomen van kreukels in de schacht van een laars is een oplossing. De zo genoemde laarzenspanner of laarsspanner. De laarsspanner zorgt voor de ondersteuning die de schacht nodig heeft. Door de laarsspanner zal de schacht niet meer op de grond liggen wat kreukels in jouw laarzen voorkomt. Bestel jouw laarsspanner nu bij ons op de website!

Alles wat je te weten moet komen over een laarzenspanner!

Zo doe je de laarzenspanner aan!

Het aandoen van de laarzenspanner is vrij eenvoudig maar het moet gebeuren! Zo pas je de laarzenspanner goed toe bij jouw paar laarzen!


1: Pak de laars waar jij de laarspanner bij wilt gebruiken.
2: Knijp boven aan de laarspanner 2 handvaten naar elkaar toe.
3: Terwijl je nog steeds aan het knijpen bent stop je de laarspanner in de door jouw uitgekozen laars.
4: Zit de laarspanner goed? laat dan vervolgens de 2 handvaten los.
5: Nu de laarspanner goed in de laars zit gevestigd is het tijd om een mooi plekje voor de laars uit te zoeken.

Schoenaccessoires For You!

Schoenaccessoires.nl is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
De website voor alle accessoires voor jouw schoen.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!