Crep Protect

Crep Protect! Een bedrijf dat momenteel steeds populairder wordt onder de jongeren. Elke schoenen winkel in Nederland heeft zonder twijfel producten van Crep Protect in huis. Ondanks de grote successen van Crep Protect weten toch een heel aantal mensen niet eens dat het bestaat. Om die reden heb jij waarschijnlijk op dit artikel geklikt, want wat is Crep Protect nou eigenlijk? Om te beginnen is Crep Prot ect niet een product maar een bedrijf dat zelf gemaakte producten verkoopt.

Wat is Crep Protect.


Crep Protect is een bedrijf opgericht in 2012 dat bekend staat om het produceren van producten speciaal gemaakt voor sneakers. Bij de sneaker producten die het bedrijf aanbiedt moet je vooral denken aan schoonmaak producten, veters, schoen geurtjes, inlegzolen en waterproofer. Het Engelse bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Gek is het niet dat Crep Pro tect enorm groeit want zij bieden simpelweg top producten aan voor sneakers. De laatste jaren wordt ook de sneakerwereld groter wat zorgt voor een stijgende vraag naar producten voor sneakers. De combinatie van een stijgende vraag naar sneaker producten en het verkopen van een goed sneaker product heeft ervoor gezorgd dat Crep Protect het de laatste jaren enorm goed doet.

Wat verkoopt Crep Protect allemaal?

Crep Protect Heeft door de jaren heen hun assortiment van slechts een aantal producten verbreed naar een assortiment met alle benodigdheden voor een sneakers. Wij van Schoenaccessoires hebben de belangrijkste producten op een rijtje gezet. Dat zijn volgende producten van Crep Protect:

1. Sneakershields:

Sneakershields zijn van plastic gemaakte plaatjes die je in de neus van de schoen stopt. Deze Sneakershields zullen ervoor zorgen dat jouw sneakers een stuk minder gaan kreukelen.

2. Crep Protect Spray

De Crep Pro tect Spray is een spuitbus dat je aanbrengt op jouw sneakers. Door de spray aan te brengen creëer je een beschermlaagje die ervoor zorgt dat jouw sneakers niet vies worden.

3. Reinigingsset

De reinigingsset is een set die jij kan gebruiken om jouw schoenen schoon te maken. Met deze reinigingsset kun je allerlei verschillende vieze sneakers schoonmaken

4. Schoenspanners

De schoenspanner is een product dat je in een sneaker stopt nadat je de sneakers aan hebt gehad. Door een schoenspanner in jouw sneaker te stoppen behoudt je de vorm van de sneaker.

5. Sneaker Wipes

Sneaker Wipes zijn reinigings doekjes speciaal gemaakt voor sneakers. Deze Sneaker Wipes zijn erg klein waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen en jij overal jouw sneakers kunt schoonmaken.

6. Inlegzolen

Inlegzolen zijn zooltjes die je in een sneaker stopt voor extra comfort. Sommige sneakers ondersteunen jouw voeten net niet genoeg, door in deze sneakers een inlegzooltjes te leggen worden jouw voeten extra ondersteund.

7. Verschillende soorten veters

Ook biedt het bedrijf verschillende soorten veters aan voor jouw sneakers.

8. Midsole Marker Pen

De Midsole Marker Pen is een soort van pen waarmee je de witte midsole van jouw sneakers gemakkelijk schoon mee kunt maken.

9. Pill-schoenverfrisser

Door de Pill-schoenverfrisser in jouw sneaker te stoppen zullen jouw sneaker weer lekker gaan ruiken!

10. Schoenendozen

Crep Protect biedt schoen opbergdozen aan speciaal voor de sneakers. Stop jouw sneakers in deze opbergdoos zodat jouw sneakers niet in de weg staan

Alles wat jij moet weten over het bedrijf Crep Protect!

Alternatieven voor Crep Protect.


Je hoort eigenlijk alleen maar goede eigenschappen van Crep Protect. Crep Protects is ook gewoon een top bedrijf dat goede producten levert. Dit betekent niet dat Crep Protect het enige bedrijf is dat producten produceert om schoenen mee schoon te maken. Op onze website bieden wij 3 merken aan die dezelfde resultaten zullen opleveren.

Bama, Famaco en Woly zijn 3 merken die net als Crep Protects producten produceren voor schoenen. Waarom heb ik nog nooit van deze merken gehoord? Crep Protects is een bedrijf dat zich vooral focust op sneakers. De meeste jongeren zijn natuurlijk helemaal gek van sneakers en dan is Crep Protect voor de hand liggend. Jongeren zijn natuurlijk geïnteresseerd in een bedrijf dat zich specialiseert in alleen sneakers omdat dat het type schoen is dat de jongeren dragen. Bama, Woly en Famaco focussen zich alle 3 op schoenen maar niet op een specifiek type schoen. Zo heb je van Famaco bijvoorbeeld ook hielkussentjes voor in de schoen. Dit wil niet zeggen dat de sneaker producten van Famaco onderdoen voor sneaker producten van Crep Protect. Beide bedrijven produceren sneaker producten van hoogwaardige kwaliteit.

Schoenaccessoires For You!

Schoenaccessoires.nl is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
De website voor alle accessoires voor jouw schoen.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!