Inlegzool

Een inlegzool is de oplossing als je niet lekker op jouw schoenen loopt. de inleg zool kan verschillende problemen oplossen tijdens het lopen op schoenen die niet lekker lopen. Het zijn complexe zolen die jouw voeten net dat kleine beetje meer ondersteuning geven die ze nodig hebben. Echter houdt het niet op bij voetondersteuning, inlegzooltjes hebben namelijk nog veel meer voordelen. In dit artikel gaan we het uitgebreid hebben over de voordelen van een inlegzool.

Alle positieve effecten voor je voeten door het dragen van een inlegzool.

De voordelen van een inlegzool!

1. extra demping.
Zoals gewoonlijk zit er in elk paar schoenen een zool, de zool zorgt voor demping van de voet tijdens het lopen. Wat wij merken is dat standaard zolen niet genoeg dempen, daarom introduceren wij de inlegzool. Een inlegzooltje geeft extra demping in de schoen die je gelijk merkt. Het lopen op inlegzooltjes voelt zachter aan en voorkomt blessures door de extra demping.

2. Geur absorberen.
Inlegzolen die je verassen met een aangename frisse geur hoor ik dat nou goed? Ja dat hoor je goed! Er zijn inlegzolen op de markt die van speciaal materiaal zijn gemaakt om geur te absorberen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de Woly inlegzolen Soft die wij op onze website aanbieden. Deze inlegzolen zijn van latexschuim gemaakt wat voor optimale verluchting zorgt. de aangepaste perforatie maakt een luchtcirculatie in de schoen mogelijk.

3. Warmte vasthouden.
Vaak staan mensen er niet bij stil maar inlegzooltjes kunnen voor warme voeten zorgen. Door inlegzolen te kopen die van warmtevasthoudend materiaal zijn gemaakt houden zolen warmte vast. De bijvoorbeeld van wol gemaakte inlegzooltjes zijn zo gemaakt dat de onderkant lichaamswarmte vast houdt. Hierdoor zullen jouw voeten lekker warm blijven tijdens het dragen van je schoenen.

4. Te grote schoenen.
inlegzolen kunnen helpen bij een aankoop van te grote schoenen. De inlegzool is eigenlijk een tweede zool. Door de inlegzooltjes in jouw schoenen te stoppen wordt de ruimte in jouw schoen nauwer. Je voet zal minder speling krijgen in de schoen waardoor de te grote schoenen plotseling veel minder groot aanvoelt tijdens het lopen.

Kortom is de inlegzool een uitstekende toevoeging aan jouw paar schoenen. Ook al heb jij geen klachten dan toch is een inlegzool handig om in jouw schoenen te hebben. Een inlegzool biedt zoveel voordelen aan jouw voeten, bovendien weet iedereen dat je zuinig moet zijn op je lichaam. Inlegzolen zijn bij ons al te koop vanaf 4,95.

Schoenaccessoires For You!

Schoenaccessoires.nl is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
De website voor alle accessoires voor jouw schoen.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!