Schoen spray

Schoenen sprays, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Schoenen sprays zijn er om jouw schoenen zo lang mogelijk mooi en draagbaar te houden. Maar wat doen de sprays eigenlijk? Wij gaan jou alles uitleggen over schoenen sprays!

Wat doet de schoen spray?


Het principe van de schoen spray is eigenlijk heel simpel, je gebruikt de spray op je schoen om ze zo lang mogelijk goed intact te houden. Door het inspuiten met de spray creƫer je een soort van beschermlaagje op de schoen. Deze beschermlaag weerhoudt Water, vieze vlekken, vuil, en vocht. Dit zorgt ervoor dat jouw schoenen veel langer in goede staat blijven. Heb jij nog geen schoenenspray? Bestel jouw schoenenspray vandaag nog bij ons op de webshop!

Schoen spray, de juiste schoenen sprays bestel je bij schoenaccessoires.

Het inspuiten!

Vaak zijn er veel vragen over het inspuiten met de schoen sprays, Wij hebben de meest voorkomende vragen voor jou beantwoord!

Hoe vaak moet ik mijn schoenen inspuiten?

  • Wij van schoenaccessoires geven je de tip mee om je schoenen ongeveer 1 keer in de week in te spuiten.

Als ik de schoenen inspuit moet dit dan vaker of is 1 keer genoeg?

  • Bij het inspuiten van de schoenen is het genoeg om de schoen 1 keer in te spuiten. Bij leren schoenen raden wij wel aan om deze vaker in te spuiten.

Kan ik mijn schoenen inspuiten als ze vies zijn?

  • Voor het inspuiten met schoenenspray is het enorm belangrijk om de schoenen eerst goed schoon en droog te maken. Zit er nog viezigheid op de schoen en begin jij met inspuiten dan blijven de vlekken in de schoen zitten. Gebruik een schoonmaakset om de schoen eerst goed schoon te maken. Heb jij nog niet de juiste schoonmaakmiddelen, met onze schoen schoonmaaksetten gaat het schoonmaken van je schoen super makkelijk.

Is de schoenspray ook voor leren schoenen?

  • Tegenwoordig zijn de meeste sprays ook voor leren schoenen. Voordat je een schoenspray koopt is het wel handig om dit even te controleren. Belangrijk is de manier van inspuiten, dit gaat net iets anders dan bij andere schoenen. Bij het inspuiten van je leren schoenen is het belangrijk om van een afstand te spuiten. Spuit ze ook niet teveel in, beginnen er druppels te vormen op het leer? Dan spuit je de schoenen te nat in!

Schoenaccessoires For You!

Schoenaccessoires is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
Jouw website voor alle schoenaccessoires.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers denk aan, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!