Schoenveters


Schoenveters, het minst gewaardeerde detail van de schoen. Vaak vergeten mensen de veters maar dit is een o zo belangrijk detail van de schoen. Neem bijvoorbeeld een saaie witte schoen. Voeg hier een van onze bestsellers creme-witte of lichtblauwe veters, en BAM je saaie witte schoenen zijn ineens vet! Maar wat voor soorten veters voor jouw schoenen zijn er nou? en welke veters passen bij welke schoenen? In dit artikel vertellen wij jou hier alles over.

Alle soorten en kleuren schoenveters kopen bij schoenaccessoires

Welke schoenveters voor welke schoen?

Het is algemeen bekend, verschillende soorten schoenveters zijn bedoeld voor verschillende types schoenen. Ronde schoenveters zijn gebruikelijk bij nette schoenen door de klassieke en subtiele looks. Platte schoenveters worden veel gedragen in de sneaker wereld. Bij sportschoenen wordt ook veel gewerkt met platte schoenveters.

Niet alleen komen deze 2 schoenveters voor in andere type schoenen ook zijn er vaak verschillen in kleuren. Platte schoenveters zie je vrijwel in alle kleuren voorbij komen. Ronde schoenveters zie je daarentegen vaak alleen in de kleuren zwart en bruin voorkomen. Waarom is dit? dit komt doordat deze kleuren er normaal en netjes uitzien. Op het moment dat jij onder je nette zwarte schoenen roze veters stopt wordt je vaak niet serieus genomen.

Hoeveel vetersoorten heb je nou eigenlijk?


Om te beginnen zijn er wel honderden verschillende schoenveter soorten te vinden. wij hebben de 7 meest voorkomende schoenveter soorten op een rijtje gezet:

  1. Ovale veters
  2. Platte veters.
  3. Ronde veters.
  4. Satijn veters.
  5. fluweel veters.
  6. elastische veters.
  7. lichtgevende veters.

Schoenaccessoires For You!

Heb jij de juiste soort en kleur schoenveter voor jouw schoen al uitgekozen? Bestel ze dan gelijk op onze website voor voordelige prijzen!

Schoenaccessoires is de website om uit jouw nieuwe schoenen het meest plezier te halen! Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van schoenaccesoires.nl
Jouw website voor alle schoenaccessoires.

Wij zijn te bereiken via: 0644467419

Of mail ons via: contact@schoenaccessoires.nl

Samenvattend assortimentaanbod Schoenaccesoires:

  • Sneakers
    Alles wat je kunt bedenken voor jouw sneakers, schoonmaakproducten, beschermproducten en veel meer!